AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 19:43
Ikke kun hjemve: Her er grunden til Koscielnys Arsenal-afsked

Et anerkendt medie kommer nu med en del af forklaringen på, hvorfor Laurent Koscielny ville væk fra Arsenal.


Hidtil har forklaringen på, hvorfor Laurent Koscielny nægtede at tage med på Arsenals træningslejr i sommer, været, at franskmanden havde et brændende ønske om at vende hjem. Det er dog ikke hele historien om afskeden med the Gunners.

Således kan the Athletic i dag give yderligere detaljer om forsvarsspillerens vilje til at forlade London-klubben.

I løbet af 2018/19-sæsonen, hvor han vendte tilbage efter syv måneder på sidelinjen efter en slem skade, spillede han et hav af kampe for Arsenal, og Unai Emery viste slet ikke det samme hensyn til franskmandens skrøbelige krop, som Arséne Wenger havde gjort gennem årene.

Det tærede fysisk hårdt på Laurent Koscielny, som ikke desto mindre bed tænderne sammen og ydede sit bedste på banen. Men udenfor banen var der også problemer.

I sommeren 2018 havde han fået stillet en ny kontrakt i udsigt, men forhandlingerne lod vente på sig, efter Ivan Gazidis smuttede til AC Milan, og i sidste ende ville the Gunners kun tilbyde ham en etårig forlængelse.

Det blev for meget for Laurent Koscielny, som derfor nægtede at tage med på træningslejr, og i sidste ende lykkedes det ham at få sin vilje og vende tilbage til Frankrig, hvor han nu tørner ud for Bordeaux.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED