Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2022 12:32
Ikke kun to: Chelsea vil hente tre City-spillere

Chelsea undersøger muligheden for at hente tre Manchester City-spillere.


Rygterne om Raheem Sterling og et skifte til Chelsea har luret i de seneste dage, og i går kom det så frem, at The Blues også er interesseret i Nathan Aké.

Men det stopper åbenbart ikke her, skriver Daily Mail.

Den engelsk avis erfarer, at Chelsea også vil forsøge at købe Oleksandr Zinchenko. 

Ifølge avisen er det formentlig usikkert, at Manchester City vil sælge tre spillere til en potentiel titelkonkurrent, og det er også usikkert, hvor langt Chelsea vil gå efter de tre spillere, som uden tvivl vil blive en dyr affære.

Artiklen fortsætter under videoen

Manchester Citys jagt på Brighton-backen, Marc Cucurella, kan muligvis også få Oleksandr Zinchenko til at ønske et skifte for at få fast spilletid.

Udover Chelsea er Everton og West Ham angiveligt også interesseret i den ukrainske back.

Oleksandr Zinchenko skiftede fra Ufa til Manchester City i 2016 for en sum af £1,7 millioner, og dermed kan Guardiola & Co. også se frem til en stor profit, såfremt det ender med at salg denne sommer. 

Deltag i vores konkurrence i anledningen af 30-års jubilæet for EM-triumfen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE