Ikke igen: Brændt straffe i United-nederlag

Af Rasmus Bendrup
24.08.2019 Kl. 15:58
Manchester United tabte dagens kamp til Crystal Palace med 2-1 efter at have indkasseret et mål i overtiden.

Manchester United fik en glimrende start på sæsonen, da man i åbningskampen vandt 4-0 over Chelsea på Stamford Bridge.

Siden da er det dog gået ned ad bakke, da man i sidste runde spillede 1-1 mod Wolves i en kamp, hvor Paul Pogba brændte et straffespark.

I dag var modstanderen så en anden men historien lidt det samme, da Crystal Palace kom på besøg, og det var da også gæsterne, der kom i front efter 32 minutter.

Her blev en lang bold nemlig sendt afsted mod Jeffrey Schlupp, som headede bolden flot videre i en aktion, hvor Victor Lindelöf ikke så alt for godt ud.

Herefter havnede den for fødderne af Jordan Ayew, som resolut tog sagen i egen hånd og scorede sikkert på sin friløber.

Efter 70 minutter var der så dramatik igen, da Manchester United blev tildelt et straffespark, efter at Scott McTominay blev nedlagt i feltet.

Denne gang blev det således Marcus Rashford, der skulle forsøge at score fra pletten, men han hamrede bolden på stolpen.

I stedet blev det så Daniel James, der skulle komme på tavlen for United, da han efter 89 minutter kringlede bolden i det lange hjørne på flotteste vis.

Dermed så det ud til, at kampen skulle ende 1-1, men i overtiden tog Crystal Palace alle tre point, da Patrick van Aanholt trykkede af fra en spids vinkel. Bolden røg under David De Gea, som så skidt ud i situationen, og derfor tog Crystal Palace tre vigtige point.