AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 13:21
Ikke i denne omgang, PL-klubber: Dani Olmo skifter til Bundesligaen

RB Leipzig har købt Dani Olmo, og dermed må flere engelske klubber kigge langt efter den meget talentfulde spanier.


Det blev ikke i denne omgang, at Dani Olmo kommer til Premier League.

Det spanske stjerneskud, der gennem de seneste måneder er blevet sat i forbindelse med flere Premier League-klubber som Chelsea og Manchester United, har i dag gennemført et skifte til Bundesligaen.

Således har den tyske ligas aktuelle førerhold, RB Leipzig, annonceret, at klubben har købt midtbanespilleren i Dinamo Zagreb.

Den 21-årige spanier har allerede fået sin første landskamp, hvor han sågar også kom på måltavlen. Samtidig har han i denne sæson også vist sig frem i Champions League, og samlet set har han leveret otte mål og syv assists i 22 kampe for den kroatiske storklub i denne sæson.

Fremover skal han i stedet fortsætte sin udvikling i Bundesligaen, og så må Premier League-klubberne i stedet forsøge at lokke ham til England på et senere tidspunkt – men det vil ganske givet blive dyrt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED