AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 17:17
Ikke i denne omgang: Liverpool-transfermål vil ikke til Premier League

Kai Havertz ønsker ikke at skifte til Premier League, skriver Sky Germany.


Kai Havertz skulle være et transfermål for en række europæiske storklubber inklusiv Liverpool, men den 20-årige playmaker kommer ikke til Anfield eller Premier League, hvis han forlader Bayer Leverkusen efter denne sæson.

For den unge tysker, der scorede 20 mål og lavede syv assist i sin gennembrudssæson sidste år,  drømmer selv om at skifte til Bayern München. Det skriver Sky Germany.

De tyske mestre har tradition for at drage de største tyske talenter til sig, og det skulle også være tilfældet med Havertz, der også er et transfermål for Die Roten.

Bayer Leverkusen kræver angiveligt op mod €100 millioner for Havertz, men coronakrisen kan meget vel få den betydning, at den endelige transferpris for Havertz når at falde markant.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED