AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 14:18
Ikke god nok til PL: Udlejet Brighton-spiller udtaget til argentinsk landshold

Alexis Mac Allister er blevet udtaget til det stjernespækkede argentinske landshold, men han har stadig sin Premier League-debut til gode.


Han er ikke god nok til Brightons Premier League-hold, men nu er han netop blevet udtaget til det argentinske landshold.

20-årige Alexis Mac Allister blev købt af den engelske klub i januar for omtrent 60 millioner kroner, men han blev straks udlejet til Argentinios Juniors, hvor han var blevet købt, og her tilbragte han resten af sæsonen.

Men igen tidligere på sommeren blev midtbanespilleren tilsyneladende ikke vurderet klar til at spille i Premier League, og derfor valgte Brighton at udleje ham til Boca Juniors.

Nu har den argentinske landstræner så fået øjnene op for den unge Brighton-spiller, og det har resulteret i en udtagelse til den trup, der skal møde Chile og Mexico i næste måned.

Alexis Mac Allister gør sig primært på den centrale midtbane, og her kan han se frem til at skulle kæmpe med spillere som Leandro Peres, Giovani Lo Celso og Manuel Lanzini om spilletiden, når han samles med landsholdet.

Måske det også er en spiller, Graham Potter i Brighton kan gøre brug af inden længe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED