AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 13:54
Ikke én City-stjerne: Tevez sætter sit vilde drømmehold med syv United-spillere

Carlos Tevez nåede kun at tilbringe to sæsoner på Old Trafford, men han blev åbenbart imponeret over holdkammeraterne.


Carlos Tevez tilbragte to succesfulde år i Manchester United med to titelsejre og en Champions League-triumf, inden han kontroversielt valgte at afvise en femårig kontrakt for at skrive kontrakt med bysbørnene fra Manchester City.

Her nåede han at spille fire sæsoner, inden han forlod klubben til fordel for Juventus i 2013. For The Citizens nåede han at spille med stjerner som Sergio Aguero, David Silva, Vincent Kompany og Yaya Touré.

Men det var åbenbart de gamle holdkammerater fra Manchester United, der gjorde størst indtryk på den argentinske angriber.  For hvis Tevez skulle sætte sin startellever bestående af de bedste spillere, han delte omklædningsrum med i løbet af karrieren, ville hele syv Manchester United-spillere og ikke én Manchester City-spiller kommer på holdet.

- Hvis jeg gik på pension og skulle holde en afskedskamp, ville mit hold være: Buffon, Ibarra, Ferdinand, G. Heinze, Evra, Scholes, Prilo, Pogba, Ronaldo, Messi og Rooney. Jeg ville selv skulle sidde på bænken, fortæller Tevez i et interview med Radio La Red.

Holdet kan du se herunder - Tevez er i øvrigt stadig aktiv for Boca Juniors i hjemlandet, og i samme interview med La Red åbner han op for, at skulle han vende tilbage til europæisk fodbold, skulle det være for at spille for West Ham igen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED