Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 17:13
Ikke Arsenal: Her vil David Luiz slutte sin karriere

Arsenals brasilianske forsvarsspiller Davud Luiz ønsker ikke at slutte karrieren i det engelske, men i stedet i sin tidligere portugisiske klub Benfica.


David Luiz nærmer sig de sidste 12 måneder af sin kontrakt med Arsenal, og han afslører muligvis, at det bliver de sidste 12 måneder i Arsenal, da han ønsker at slutte karrieren af i Benfica.

Den excentriske forsvarsspiller skiftede til Arsenal fra Chelsea i sommer, men han har ikke formået at løfte The Gunners’ defensiv til nye højder i sin tid i klubben.

Den 33-årige brasilianer spillede, før sit første skifte til engelsk fodbold og Chelsea, i portugisiske Benfica fra 2007-2011, og hans ønske er at vende tilbage til Portugal og Benfica.

- Jeg har altid sagt, at jeg vil slutte min karriere i Benfica, sagde David Luiz til Benficas officielle hjemmeside ifølge Goal.

- I fodbold skifter tingene hurtigt, hvad der er sandt i dag, er løgn i morgen, men det er mine følelser ikke.

- Jeg elsker Benfica. Min drøm er at træde ind på grønsværen på Estadio da Luz i deres farver. Benfica er større end enhver spiller.

David Luiz formåede i sine år – af to omgange – i Chelsea at vinde Premier League, Champions League, Europa League, FA Cup og EFL Cup.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED