AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2020 12:20
Ihærdig agent: Chelsea-spiller er blevet tilbudt adskillige gange til Barcelona

Pedro skulle angiveligt være blevet tilbudt til FC Barcelona adskillige gange denne måned.


Pedro har kontraktudløb for Chelsea til sommer, men med så kort tid tilbage er det ikke usandsynligt, at Chelsea vælger at sælge den 32-årige spanier denne vinter.

Spilletiden for The Blues er i hvert fald marginal, og Pedro afslørede selv i et interview med L'Esportiu sidste måned, at han drømte om et skifte tilbage til Camp Nou - selvom han samtidigt erkendte, at det var urealistisk.

Alligevel tyder det på, at spanierens agent har haft travlt med at tilbyde Pedro til netop FC Barcelona.  Catalanske Mundo Deportivo skriver nemlig, at de spanske mestre er blevet tilbudt chancen for at signe Pedro "adskillige" gange denne måned.

Man skal jo aldrig sige aldrig, og der er ingen skader i at prøve.  Rapporten melder dog intet om, hvorvidt de catalanske giganter er fristede til at lade ham vende tilbage til Camp Nou.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED