AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 21:03
Ighalo takker tre United-spillere: De hjalp mig med at falde til

Det kan for mange spillere være svært at tilpasse sig et nyt omklædningsrum. Sådan var det dog langt fra for Odion Ighalo i Manchester United, fortæller han. Især tre spillere hjalp ham godt på vej.


I vinteren skiftede Odion Ighalo på en lejeaftale til Manchester United fra kinesiske Shanghai Shenhua. Siden da er det blevet til tre kampe fra start med fire mål til følge. Især tre spillere i klubben har hjulpet ham med at falde til.

Den 30-årige nigerianer takker især de to målmænd, David de Gea og Sergio Romero, samt Juan Mata for at hjælpe ham med at gøre skiftet til Premier League nemmere. Det fortæller han til Daily Mail.

- Der var mange, der hjalp mig med at falde til her. Der er rigtig fine gutter i omklædningsrummet. Efter to-tre dage var vi som brødre, og det var, som om, jeg havde spillet i United i fem år. Især Mata, de Gea og Romero hjalp mig med at falde til, fordi vi kan snakke spansk, siger Ighalo til det engelske medie.

Odion Ighalo har spillet fire år af sin karriere i spansk fodbold hos Granada.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED