Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2021 11:44
I politiets søgelys: Dyre Premier League-transfers efterforskes

De italienske myndighed undersøger i øjeblikket flere transfers, der inkluderer Juventus, og det gælder bl.a. Tottenhams køb af Cristian Romero.


I sidste uge kom det frem, at de italienske myndigheder foretog en større ransagning hos Juventus, fordi man mistænker dem for økonomisk snyd for at overholde Financial Fair Play.

Flere nuværende Juventus-direktører er under mistanke. Det gælder Andrea Agnelli, Pavel Nedved og tre andre personer fra Juventus samt den nuværende Tottenham-direktør, Fabio Paratici, som har en fortid i den italienske klub.

Der skulle efter sigende være beskyldninger for at snyde med værdien på transfers i perioden fra 2019 og frem til 2021 for at overholde Financial Fair Play-reglerne. 

Nu erfarer Daily Mail, at politiet bl.a. efterforsker Cristian Romeros skifte til Tottenham.

Cristian Romero skiftede fra Atalanta til Tottenham i sommer, hvor Atalanta aktiverede deres købsoption på midtstopperen, som de havde i aftalen med Juventus, hvorefter de udlejede ham til Tottenham.

Atalanta lejede ham i Juventus for £3,4 millioner og købte ham for £13,5 millioner, inden de udlejede ham til Tottenham, som også har en købsoption på ham, der lyder på £47 millioner. 

Atalanta kan dermed se frem til en stor profit, hvis Tottenham aktiverer købsoptionen, og det er altså de summer, der har fået de italienske myndigheder til at rynke lidt på næsen.

Myndighederne vil i de næste stykke tid efterforske flere transfers, og det gælder også Joao Cancelos skifte fra Juventus til Manchester City for omkring £27 millioner plus Danilo, der blev sendt den anden vej i handlen. 

Der er dog ingen indikationer på, at Premier League-klubberne har gjort noget forkert i de to transfers, mens det er Juventus, der er under mistanke for at snyde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE