AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2019 14:12
I Ljungbergs trænerstab: Arsenal-legende åben for retur

Arsenal-legenden Gilberto Silva er ikke afvisende over for idéen om at vende tilbage til klubben som en del af Freddie Ljungbergs trænerstab.


Freddie Ljungberg har midlertidigt overtaget trænersædet i Arsenal, og svenskeren kan måske snart få selskab af en anden spiller fra Arsenals berømte Invincible-hold. 

Efter Ljungbergs ansættelse har der været rygter om, at svenskeren skulle være interesseret i at hente Gilberto Silva ind i trænerstaben, og den tidligere brasilianske midtbanespiller er ikke afvisende over for idéen: 

- For en tidligere spiller som mig er det fantastisk at blive sat i forbindelse med klubben, udtaler han til Soccer AM.

- Lad os se. Rygterne kom bag på mig, selvom jeg er tilbage i England og følger klubben tæt. Jeg har ikke været i kontakt med dem endnu, men det kan der måske komme i fremtiden. 

Gilberto Silva spillede for Arsenal fra 2002 til 2008, mens Ljunberg var der fra 1998 til 2007, og de to spillere har dermed et yderst godt kendskab til hinanden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED