AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 13:18
I klammeri med Zlatan: Hvad er der med dig, big nose?

Marcos Rojo ville ikke finde sig i Zlatan Ibrahimovic' negative gestikulationer, da han var i Manchester United.


Det opstod tumult mellem Marcos Rojo og Zlatan Ibrahimovic, hvor de to endte med at råbe ad hinanden i omklædningsrummet under en kamp.

I et interview med Cielo Sports fortæller Marcos Rojo, at han ikke ville finde sig i svenskerens negative gestikulationer, og det endte med, at Jose Mourinho måtte berolige dem begge, inden det eskalerede.

- Lavezzi advarede mig, at Zlatan har en stærk personlighed. Jeg vidste, at han ville have os til at give ham alle boldene, siger Rojo til Cielo Sports og fortsætter.

- I en kamp kaldte han efter at bolden, men jeg afleverede den i stedet itl Pogba. Så begyndte han at råbe efter mig på spansk og engelsk. Jeg råbte igen: "Hvad er der med dig, big nose? Hold din mund".

- Hvis han kunne høre det, havde han nok slået mig ihjel, så jeg måtte tage den med ham. I omklædningsrummet fortalte jeg ham, at han skulle lukke munden og stoppe med at råbe. 

- Vi begyndte at svine hinanden til, og vores holdkammeraterne så det. I midten var Jose Mourinho, der forsøgte at berolige os, slutter Marcos Rojo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED