AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 18:14
I kamp med Dortmund: Everton vil have brasiliansk landsholdsspiller

Everton har bestemt ikke opgivet at hente en brasiliansk landsholdsspiller til klubben, men man møder konkurrence fra en tysk storklub.


Det er et vedholdende rygte, der omkranser Everton og den brasilianske landsholdsspiller med samme navn.

24-årige Éverton er stadig genstand for interesse fra den engelske klub, og ifølge Globo Esporte er der lige nu kun reel konkurrence fra Dortmund.

Men den tyske storklub har også en klar interesse i kantspilleren, der anses for at være en mulig erstatning for Jadon Sancho, hvis englænderen ryger tilbage til Premier League i sommerens transfervindue.

Allerede i januar forsøgte Everton at få fat i Gremio-profilen, og Carlo Ancelotti er fast besluttet på at gøre et nyt forsøg i sommerens transfervindue, og derfor har the Toffees også taget kontakt til brasilianerens omgangskreds.

Éverton har kontrakt med Gremio frem til udgangen af 2023. Han er noteret for 14 landskampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED