AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 15:39
I fodsporene på Prince Boateng og Walker: Ndombélé får sit trøjenummer

Tanguy Ndombélé er blevet tildelt sit trøjenummer i Tottenham.


Tidligere på sommeren slog Tottenham transferrekord ved købet af Tanguy Ndombélé, og der er nu store forventninger til den franske landsholdsspiller, som netop har fået tildelt sit trøjenummer i sin nye klub.

I dag har the Lilywhites offentliggjort sin nye hjemmebane- og udebanetrøje, og i samme ombæring har klubben annonceret, at Tanguy Ndombélé er blevet tildelt trøje nummer 28. Det var også det nummer, han bar i sin tid hos Lyon.

Det nummer er tidligere blevet båret af spillere som Kevin-Prince Boateng og Kyle Walker, mens det senest er Tom Carroll, der har haft nummeret bag på sin trøje. De seneste to år har trøjenummeret dog ikke været i brug.

Tottenham slår samtidig fast på sin hjemmeside, at det kun er Tanguy Ndombélé, som har fået bekræftet sit trøjenummer til den kommende sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED