Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 10:53
I bytte for Mkhitaryan: Roma er klar til at sende 21-årig winger til Arsenal

Gazzetta dello Sport skriver, at AS Roma er villige til at lade Justin Kluivert indgå i en byttehandel for Henrikh Mkhitaryan.


Henrikh Mkhitaryan har givet udtryk for, at han gerne vil fortsætte i AS Roma, men måske det kan ske på en måde, som Arsenal også kan være tilfredse med.

Den italienske storklub skulle nemlig være villig til at inkludere 21-årige Justin Kluivert - søn af den hollandske legende Patrick Kluivert - i en byttehandel for armeneren.

Det skriver Gazzetta dello Sport denne onsdag.

Mkhitaryan har haft relativ stor succes for Roma trods skader, men købsprisen skulle være for stor en mundfuld for klubben, som var hårdt ramt økonomisk før krisen - og bestemt også er det nu.

Så som alternativ foreslår klubben nu en byttehandel, hvor Arsenal modtager Kluivert i bytte for armeneren, hvis Londonklubben er klar til at betale omkring £13 millioner oveni.

Justin Kluivert blev anset som et kæmpetalent før skiftet til Roma fra Ajax, men det helt store gennembrud er endnu udeblevet, selvom han har haft 21 optrædener for den italienske hovedstadsklub, scoret fire mål og lavet to assists i denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED