Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2021 14:51
Hylder West Ham-stjerne: Han skifter snart til en større klub

Declan Rice er efter sigende på Manchester Uniteds radar, og det er Teddy Sheringham glad for.


22-årige Declan Rice spiller fortsat for West Ham. Det til trods for interesse fra flere storklubber.
 
Primært har han været kædet sammen med Chelsea og Manchester United, men West Ham menes at kræve en klækkelig sum for englænderen.
 
Den defensive midtbanespiller skal der således bydes i nærheden af 900 millioner danske kroner.
 
Den tidligere United-spiller Teddy Sheringham mener, at den defensive midtbanespiller ville være et perfekt fit for Ole Gunnar Solskjærs mandskab.
 
- Declan er en fantastisk spiller, og jeg er sikker på, han snart skifter til en større klub. Han er helt sikkert på Manchester Uniteds radar, siger Sheringham til The Mirror og fortsætter.
 
- Han ville passe perfekt ind. Han minder mig om Michael Carrick og Roy Keane, der også var fantastiske spillere for klubben. Jeg er sikker på, han ville gå ind på holdet med det samme, lyder det fra angriberen, der stoppede sin aktive karriere i 2008.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE