AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 20:22
Hylder legenden: City rejser statue af tidligere kaptajn

Manchester City og Vincent Kompany var i mange år et solidt partnerskab i Premier League, og nu har den lyseblå Manchester-klub valgt at rejse en statue af sin klublegende.


Vincent Kompanys sidste sæson i Manchester City endte på triumferende vis med fire hjemlige titler - kronet af klubbens fjerde Premier League-trofæ i historien. 

Skader har i høj grad præget belgierens sidste halvdel af sin Manchester City-karriere, men midterforsvareren bidrog stadig stærkt til at hjemtage mesterskabet for næsen af Liverpool i i sidste sæson. 

Denne præstation - og i alt elleve sæsoner - i Manchester City-trøjen har fået de engelske mestre til at hædre Vincent Kompany med en statue foran hjemmebanen, Etihad Stadium. 

- Det er en stor ære at blive anerkendt af klubben på denne måde. Den rejse, jeg var på sammen med Manchester City i mine elleve år i klubben, ændrede mit liv, og jeg er taknemmelig for at have gjort min del til at ændre historien for klubben i denne periode, siger Vincent Kompany ifølge Sky Sports. 

Der spilles her til aften en testimonialkamp for Vincent Kompany - dog desværre uden hovedpersonen selv, da belgieren er ude med en skade. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED