Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hvis stjernehandel skal falde på plads: Arsenal tvunget til spillersalg

Af Emil Plovgaard
28.09.2023 Kl. 10:11
Det skriver avisen The Times.

Arsenals håb om at hente Ivan Toney til januar afhænger sandsynligvis af klubbens mulighed for at fravriste sig nogle marginalspillere.

Det skriver avisen The Times.

The Gunners har rettet blikket mod den engelske landsholdsspiller, der i øjeblikket er suspenderet frem til januar som følge af en otte måneder lang karantæne som følge af brud på bettingreglerne.

 

Klubben fra det nordlige London fører angiveligt kampen om spillerens underskrift, men han værdiansættes til knap 691 millioner kroner af Thomas Franks mandskab.

Og for at leve op til reglerne om Financial Fair Play, skal Arsenal med al sandsynlighed have ryddet ud i truppen inden slutningen af juni næste år for at få råd til den 27-årige angriber.

Emile Smith Rowe, Eddie Nketiah og Reiss Nelson nævnes som nogle af de spillere, der kan blive skibet af sted, for at en handel kan komme i hus.

Netop Arsenal og Brentford mødte onsdag hinanden i Carabao Cuppen, hvor The Gunners gik videre via en smal sejr. Mathias ‘Zanka’ begik desuden en stor brøler i kampen, som førte til det enlige mål. Se videoen her.

Toney, der ligeledes er kædet sammen med et skifte til Tottenham og Chelsea, har kontrakt med Brentford frem til sommeren 2025.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

2. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

3. Tabte 8-0: Nu kan de blive straffet af FA

4BREAKING: Antony vender retur til England

5. Guardiola raser: Vi kan kun træne i fem minutter

Annonce