AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2020 09:39
Hvis Sancho bliver for dyr: Her er Uniteds tre wonderkid-alternativer

Manchester United har i hvert fald tre alternativer til Jadon Sancho i øjeblikket, skriver Manchester Evening News.


Der er slet ingen tvivl om, at Manchester United er villige til at gå langt for at signe Jadon Sancho, men om det er nok, må tiden vise.

Dortmund skulle ikke være parate til at gå på kompromis med deres salgspris på £120 millioner, selvom der generelt er konsensus om, at fodboldspilleres værdi er faldet under coronakrisen.

Det er måske for stor en mundfuld for selv Manchester United, der trods en stærk økonomi også lider tab på grund af pandemien.

Derfor - og af ren og skær fornuft -  har The Red Devils selvfølgelig alternativer til den 20-årige Dortmund-stjerne.  Fælles for dem er, at de unge og har tonsvis af potentiale, selvom de måske ikke er helt så veletablerede på den store internationale scene som Sancho.

Velez Sarsfield-playmakeren Thiago Almada, 19, skulle være et alternativ, skriver Manchester Evening News. Argentineren, der selvfølgelig er blevet døbt "Den Nye Messi," var tæt på at skifte til Manchester City sidste sommer, men endte med at forlænge med Velez i stedet.

Han har i denne sæson scoret seks mål og lavet to assists i den argentinske liga. To andre alternativer er David Brooks fra Bournemouth og Rabbi Matondo fra Schalke 04.

Sidstnævnte er ligesom Sancho et forhenværende Manchester City-talent, der også tog turen til Bundesligaen for at jagte sit store gennembrud og mere spilletid.

Helt så stort et gennembrud har Matondo dog ikke fået, men lovende ser han ud - og uden tvivl billigere end Sancho.

Brooks har været ude med en skade hele sæsonen for Bournemouth, men den 22-årige waliser viste i sin debutsæson i Premier League sidste år, at han med syv mål og fem assists kan være med på det bedste niveau.

Dette er blot nogle af de alternative transfermål, som The Red Devils har til Sancho. M.E.N lægger op til, at klubben har endnu flere navne på blokken.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED