AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 19:00
Hvis Salah er ude: Her er to opstillinger Liverpool kan gøre brug af

En skade kan holde Mohamed Salah ude, men vi har hjulpet Jürgen Klopp en anelse og givet vores bud på to opstillinger, Liverpool-manageren kan gøre brug af imens.


Det er uvist, hvornår Mohamed Salah er klar til at spille igen efter en ankelskade.

Det vil uden tvivl vække nogle panderynker hos Jürgen Klopp, som ikke har en fuldgod erstatning for egypteren siddende på bænken. Men det er trods alt ikke verdens undergang, hvis den tidligere Chelsea- og Roma-spiller er ukampdygtig i en eller flere kampe.

Vi har vurderet Liverpool-truppen og fundet frem til to opstillinger, der er realistiske, at Jürgen Klopp vil benytte sig af, mens Mohamed Salah er ude af stand til at deltage aktivt på grønsværen.

Det oplagte valg

Når Sadio Mané, Roberto Firmino eller Mohamed Salah har haft brug for et hvil, har det som regel været Divock Origi, som er blevet sendt i spil, og det vil sikkert også være tilfældet i den kommende kamp mod Crystal Palace. Han har oftest gjort sig til venstre, men belgieren kan formentlig også operere i den anden side, hvis Jürgen Klopp beslutter sig for det. Hvis Origi ryger direkte ind på holdet, behøver Klopp heller ikke foretage sig ændringer på den centrale midtbane.

Alternativet

I sin tid hos Arsenal var Alex Oxlade-Chamberlain som oftest kantspiller, og selvom han skiftede til Liverpool for at spille centralt på midtbanen, kan han altså stadig gøre gavn på den ene side. Det lader ikke til, at Xherdan Shaqiri har tilliden i øjeblikket, og schweizeren er også først på vej tilbage efter en skade, og samtidig er Alex Oxlade-Chamberlain særdeles formstærk for tiden. Han har bidraget med en række mål på det seneste og en mere offensiv position på banen vil næppe gøre chancen for flere mål mindre. Alternativt kan Adam Lallana blive brugt på kanten, hvilket tidligere har været tilfældet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED