AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:05:2020 09:36
Hvis rygterne taler sandt: Så vild bliver Tottenhams startopstilling næste sæson

Vi har taget et kig på, hvordan José Mourinhos mandskab kan se ud næste sæson, hvis der er hold i rygterne om Tottenham.


Der kan meget vel have været hold i rygterne før coronakrisen, men Tottenhams transferplaner kan meget vel være blevet amputeret på grund af coronakrisens negative påvirkning på klubbens økonomi.

Ikke desto mindre har vi taget et kig på en række af de spillere, som gennem længere tid er blevet rygtet til klubben og leget med tanken om, hvordan José Mourinho måske kan sætte sin startellever næste sæson.

Det er næppe realistisk at forvente, at de alle havner i klubben, men endnu en helt transferfri sommer for The Lilywhites er stadig svær at forestille sig.

 

Målmand: Hugo Lloris

Der har været visse rygter om, at Tottenham var på udkig efter en ny målmand eller større konkurrent til startpladsen. Mike Maignan fra Lille og Andre Onana fra Ajax er blevet nævnt.

Men så presserende burde en ny keeper ikke være - slet ikke, hvis transfermidlerne er begrænsede.  Så bør andre forstærkninger stå højere på prioritetslisten.

 

Højreback: Thomas Meunier

Franskmanden forlader Paris Saint-Germain på en fri transfer efter denne sæson, og det kunne godt tyde på, at det blev til enten Dortmund eller Tottenham.

Der har været påstande om, at begge klubber praktisk talt skulle have lukket en aftale med belgieren.  Hvis Tottenham ikke kan spendere stort, ville Meunier på en fri transfer give god mening.

Max Aarons fra Norwich er også blevet rygtet heftigt til Londonklubben, men coronakrisen kan have ændret sandsynligheden for at signe den unge højreback.

 

Midterforsvarer: Toby Alderweireld

Alderweireld er en Mourinho-favorit og skal modsat Jan Vertonghen, som ikke ser ud til at forlænge sin kontrakt, ingen steder.

 

Midterforsvarer: Ruben Dias

Særligt portugisisk presse har sendt den unge portugisiske midterforsvarer til Tottenham, og allerede dengang, José Mourinho var træner for Manchester United, var der rygter om, at han havde et godt øje til sin landsmand fra Benfica.

Han bliver bare ikke særligt billigt, da hans frikøbsklausul er på mindst £52 millioner. Signings i den størrelsesorden er umiddelbart svære at se Tottenham lave.  Det samme gælder Dayot Upamecano.

 

Venstreback: Ben Davies

Rose ventes solgt, så det ville ikke være helt sort, hvis Tottenham stod og manglede en ekstra mand på venstrebacken, men mon ikke man ender med at give Ryan Sessegnon flere chancer fra start også.

 

Midtbanespiller: Pierre-Emile Højbjerg

Danskeren skulle være klubbens toptransfermål til at forstærke midtbanen, og da han angiveligt nægter at forlænge sin kontrakt med Southampton - den udløber i 2021 - så kunne et salg meget vel komme på tale.

En byttehandel, hvor Kyle Walker-Peters ryger den anden vej, har været på tale. Højbjerg har lederevner og tilføjer noget ekstra stål til en midtbane, som godt kunne bruge netop det,

 

Midtbanespiller: Tanguy Ndombele

Trods rygterne om det modsatte har vi svært ved at se, hvordan klubben helt skulle have opgivet sin rekordsigning efter kun en sæson. Prangende har det ikke været, men Ndombele vil ikke være den første spiller, som har brug for en omstillingsperiode til Premier League.

 

Midtbanespiller: Philippe Coutinho

Vi skubber Dele Alli af holdet og erstatter ham med Philippe Coutinho, som Tottenham skulle have udtrykt en interesse i at leje -  noget FC Barcelona angiveligt ikke er imod.

Et alternativ kunne være Donny van de Beek, som også har været rygtet til Londonklubben i snart to år. Meget tyder dog på, at han smutter fra Ajax til fordel for Real Madrid.

 

Højre forward: Willian

Willian elsker Mourinho, og Mourinho elsker Willian. Brasseren står til at forlade Chelsea, og det kunne godt se ud til, at det blev til enten Tottenham eller Arsenal.

Umiddelbart virker Spurs som favoritter i den North London-transferkamp, netop fordi Willian og Mourinho førhen har rost hinanden til skyerne og har arbejdet sammen i Chelsea.

 

Venstre forward:  Son Heung-min

Sydkoreaneren er en klassespiller og bliver næppe skubbet ud af startopstillingen foreløbigt.

 

Angriber: Harry Kane

Det samme gælder Kane, men alt tyder på, at Tottenham forsøger at signe en angriber, der kan agere backup for klubbens anfører.  Fenerbahce-angriberen Vedat Muriqi har været rygtet til i lang, lang tid, og han nok cirka den signing, Tottenham er på udkig efter - ikke alt for dyr, men med mål i støvlerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED