AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 16:09
Hvis rygterne taler sandt: Så vild bliver Evertons startopstilling næste sæson

Vi har taget et kig på, hvordan Everton kan stille fra start, hvis rygterne taler sandt.


Evertons seneste årsregnskab så ikke just imponerende ud, men klubbens ejer, Farhad Moshiri, har hidtil vist, at han ikke var bange for at hælde penge i Merseyside-klubben.

Spørgsmålet er, om han også er parat til at gøre det denne sommer.  Financial Fair Play-reglerne ventes at blive lempet, så klubber med rige ejere får måske muligheden for at boltre sig ekstra på sommerens transfermarked.

Herunder kan du se en række af de spillere, som klubben vedvarende er blevet sat i forbindelse med.  Der er en række Ancelotti-favoritter iblandt.

 

Målmand: Jordan Pickford

Den engelske landsholdsmålmand har haft en horribel sæson, og var EM blevet afholdt planmæssigt denne sommer, burde han ikke have beholdt sin plads som starter.

Ikke desto mindre er Pickford en af de dyreste målmænd i verden, og der er ingen grund til at tro, at Everton skifter ham ud foreløbigt.

Han har tidligere vist, at han kan være blandt de bedste skudstoppere i Premier League.

 

Højreback: Djibril Sidibe

Everton har en købsoption på den franske højreback, som har præsteret udmærket under sit lejeophold for klubben.

Købsoptionen skulle allerede være relativt lav - €14 millioner -  men AS Monaco skulle endda være klar til at forhandle en lavere pris på plads, hvis man skal tro rygterne.

 

Midterforsvarer: Gabriel Magalhaes

Først Everton, så Chelsea, så Arsenal og så tilbage til Everton. Adskillige klubber skulle have været tæt på at indgå aftale med Lille om den brasilianske midterforsvarer, som har imponeret denne sæson.

Everton er ifølge pålidelige engelske medier blevet enige med spilleren om en kontrakt, mens Lille skulle kræve omkring £25 millioner for ham.  Noget The Toffees i hvert fald før krisen virkede til at være klar på at betale.

 

Midterforsvarer: Jean-Clair Todibo

Samtidigt med at man var ved at hente lovende Magalhaes, skulle Everton også være i forhandlinger med FC Barcelona om stortalentet Todibo, som dog er overflødig på Camp Nou.

Det spanske storhold har sat næsten samtlige spillere til salg, hvis man skal tro rygtebørsen, og Everton skulle have været i forhandlinger om Todibo i en måned eller mere nu.

 

Venstreback: Lucas Digne

Digne er blandt de bedste venstrebacks i Premier League og bliver ikke erstattet, medmindre klubben ender med at sælge ham til Chelsea eller Manchester City, som begge skulle være på udkig efter netop venstrebacks.

 

Central midtbanespiller: Allan

Carlo Ancelotti skulle elske Allan, og særligt i den italienske presse snakkes der meget om en mulig genforening mellem de to til sommer.

Brasilianeren kan også agere defensiv midtbanespiller, og med Jean-Philippe Gbamin ude og Morgan Schneiderlin til salg, så kunne denne transfer give rigtig god mening.

 

Central midtbanespiller: Andre Gomes

Portugiseren blev signet permanent for £25 millioner sidste sommer og ventes en nøglerolle, hvis ikke hans voldsomme skade har fået hans niveau ned et nøk eller to.

 

Offensiv midtbanespiller: James Rodriguez

Everton er én af klubberne, som i både spansk og italiensk presse bliver sat i forbindelse med den colombianske Real Madrid-stjerne, som ventes solgt til sommer.

Det skyldes formentligt, at Ancelotti også forsøgte at signe Rodriguez, da han var træner for Napoli, og der er nok ikke nogen tvivl om, at playmakeren ville være en opgradering for Gylfi Sigurdsson.

Den her er tvivlsom, da meget tyder på, at Rodriguez selv ønsker et skifte til Atletico Madrid.

 

Venstre forward: Richarlison

Vi kan ikke se, hvem der skulle købe Richarlison denne sommer, og Everton har ingen grund til at forstærke sig på denne position, for brasilianeren er klasse.

 

Højre Forward: Hirving Lozano

Ancelotti hentede mexicaneren til Napoli sidste sommer, men blev efterfølgende fyret, og sidenhen har Lozano haft et jammerligt år for den syditalienske klub.

Han skulle dog have været en af Ancelottis ønskesignings, så det er ikke umuligt, at den italienske træner nu ønsker ham til Everton i stedet.

 

Angriber: Dominic Calvert-Lewin

Calvert-Lewin har haft sit helt store gennembrud denne sæson og skrev under på en ny langtidskontrakt tidligere på året.  Everton er dækket godt ind på angriberpositionen i mange år endnu.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED