AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 11:12
Hvis Pochettino får sin trio: Sådan kan Spurs stille efter januarvinduet

Sådan kan Mauricio Pochettino potentielt stille efter januartransfervinduet.


Tottenham har ikke haft nogen stor start på sæsonen, men der er stadig masser spillerunder endnu, og Londonklubben kan endnu lave comebacket - måske hjulpet godt på vej af en række nye signings.

Mauricio Pochettino er angiveligt interesseret i at forstærke sin trup denne vinter, og skal man tro Bleacher Report, så har argentineren tre transfermål.

Hakim Ziyech - Ajax

Den ene er Hakim Ziyech, som også er blevet anbefalet af Rafael van der Vaart.

Den marokkanske maestro har været sublim for Ajax gennem flere sæsoner nu, hvor han sidste sæson lavede et tociret antal mål og assists.

Han er altså først og fremmest en kreativ spiller, der gør det bedst på modstanderholdets halvdel, hvor han enten kan spille på flanken eller centralt bag angriberen, men hans defensive bidrag er heller ikke til at kimse af.

Ziyech laver faktisk i snit 2,3 tacklinger per kamp i Æresdivisionen.  Han burde blive et hit, men Ziyech har forlænget sin kontrakt med Ajax, så hans frikøbsklausul angiveligt ikke længere skulle være på blot £26 millioner.

Dayot Upamecano - RB Leipzig

Transfermål nummer to skulle være Dayot Upamecano, der også længe har været efterspurgt af lokalrivalerne fra Arsenal.

Den 21-årige franske landsholdsspiller anses som ét af de største forsvarstalenter i europæisk fodbold.  Han er bomstærk, men bruger snarere sin positioneringsevne til at vinde bolden fra modstanderen end sin fysik.

Samtidigt har han ganske god teknik af en stor mand at være, og hans pasningsevner er heller ikke ringe, selvom han måske ikke kan matche Toby Alderweirelds diagonalbolde.

Er Tottenham klar til at betale, burde han også kunne købes for omkring £50 millioner.  Det skulle være hans frikøbsklausul efter denne sommer, og da Upamecano angiveligt ikke ønsker at forlænge med RB Leipzig, kan den tyske storklub blive tvunget til at sælge inden kontraktudløbet i 2021.

Brais Mendez - Celta Vigo

Brais Mendez er det tredje og sidste transfermål, som angiveligt skulle stå på Mauricio Pochettinos transferliste.

Den 22-årige midtbanespiller er måske snarere en fremtidens mand end en spiller, der kan gå ind og redde Tottenhams sæson fra dag ét.

Sidste sæson lavede han seks mål og syv assists, hvilket blev belønnet med en udtagelse til det spanske landshold, hvor han scorede i sin debut.

Han er dog ikke lagt nær så stærkt fra start denne sæson, men det kan omvendt betyde, at Tottenham kan købe ham billigere fra Celta Vigo end tidligere, selvom denne signing måske kan virke som et gamble.

Får Tottenham held med at hente de tre spillere, som Mauricio Pochettino så indædt skulle ønske sig, kan holdet potentielt stille sådan op efter vintertransfervinduet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED