AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 16:22
- Hvis Maguire koster £85 millioner, koster Grealish £80 millioner

Jack Grealish bør koste £80 millioner denne sommer, lyder vurderingen fra Darren Bent.


Manchester United gjorde Harry Maguire til verdens dyreste forsvarsspiller, da han blev købt for £85 millioner i Leicester sidste sommer, og dermed fik De Røde Djævle lagt en standard for, hvad spillere bør koste.

Det mener Darren Bent, som derfor har vurderet, hvor meget Jack Grealish bør koste for Manchester United i sommerens transfervindue.

- Hør, Harry Maguire gik for £85 millioner, en verdensrekord, og så ser man på Jack Grealish, og man vil sige, at Jack Grealish har haft en bedre sæson end Harry Maguire, fortæller Darren Bent til Football Insider.

- Han har været helt fantastisk. Han har båret Aston Villa. Hvis det ikke var for ham, er jeg sikker på, at Aston Villa for længst ville være rykket ned.

- £80 millioner lyder fornuftigt. Jeg mener ikke, at det er for dyrt, og jeg tror ikke, at det vil skræmme nogen væk, lyder vurderingen fra den tidligere Premier League-angriber.

Manchester United er blevet sat hyppigt i forbindelse med Jack Grealish gennem det seneste stykke tid, og det lader til, at Ole Gunnar Solskjær vil forsøge at hente englænderen til Old Trafford.

Spørgsmålet er så, om den norske manager er parat til at betale næsten samme pris for Grealish, som han gjorde med Maguire.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED