Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2021 17:55
Hvis Levy nægter at sælge: Her er Citys tre alternativer til Kane

Eurosport skriver, at Manchester City lige nu har tre alternativer til Harry Kane, skulle en handel for den engelske landsholdsanfører vise sig at være umulig.


Både Harry Kane og Tottenham har en ganske klar holdning til dette sommertransfervindue. Kane ønsker at skifte til en klub, hvor der vindes trofæer, mens Tottenham fortsat ikke har nogle intentioner om at sælge ham.

Det er måske surt show for Manchester City, der er udmærket klar over, at det bliver kompliceret at signe den engelske landsholdsanfører og Premier League-topscorer. En pris på op mod £150 millioner er blevet omtalt, og ifølge Eurosport er Tottenham ikke åben for at inkludere en eller flere City-spillere i handlen for at bringe omkostningerne ned.

Derfor har The Cityzens også lavet deres forarbejdet og identificeret alternativer til Kane. Skulle Daniel Levy og Spurs volde for meget besvær, vil de engelske mestre i stedet rette sit fokus mod enten Romelu Lukaku, Lautaro Martinez eller Joao Felix.

Selv skulle Kane have et godt øje til Pep Guardiolas mandskab, hvor man næsten er garanteret titler i dises år.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED