Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 13:03
Hvis krisen kradser og Klopp er væk: Tidl. Liverpool-træner ønsker comeback

Den spanske fodboldekspert Guillem Balague fortæller, at en gammel kending på Anfield stadig drømmer om at vende tilbage til Liverpool.


Rafael Benitez drømmer om at vende tilbage til Liverpool og redde klubben, når The Reds engang i fremtiden måtte stå i en slem, slem krise. Det fortæller den spanske fodboldekspert Guillem Balague, der blandt andet har skrevet en bog om spanierens første og hidtil eneste ophold i klubben.

Den Champions League-vindende manager forlod kinesiske Dalian Pro tidligere på sæsonen og skulle i øjeblikket befinde sig i Storbritannien sammen med sin familie, mens han venter på en ny jobmulighed i engelsk eller skotsk fodbold.

Lige nu er det dog hos Celtic og ikke Liverpool, at tampen brænder for Benitez, der ikke anser et comeback til Anfield som muligt, så længe Jürgen Klopp er manager for Liverpool.

- Rafa har en følelse af, at han stadig har et stykke arbejde, som mangler at blive gjort i Liverpool. Han ville elske at blive Liverpool-træner igen før eller siden. Måske når der er en rigtig krise, og ikke en mindre en af slagsen som vi ser nu, fortæller Balague på sin YouTube-kanal.

- Måske når klubben har brug for en stærk personlighed til at rette kursen for klubben. Men sådan som Liverpools ejere opfører sig lige nu og med Klopp, så eksisterer en sådan situation ikke.

Men måske opstår muligheden alligevel inden for en overskuelig fremtid. Tyske Sport Bild skrev i onsdagens avis, at der lige nu er 68 procent chance for, at Klopp forlader Liverpool for at overtage jobbet som tysk landstræner efter VM-slutrunden i 2022.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED