AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 08:45
Hvis karantænen står: Citys største stjerne vil væk

Kevin de Bruyne vil forsøge at forlade Manchester City, skulle klubben tabe sin appelsag.


Det virkede til, at Kevin de Bruynes Manchester City-fremtid var sikker, selvom klubben er blevet idømt to års karantæne fra europæiske klubturneringer.

Det er dog ikke tilfældet, skriver Sport/Foot. Nok er dommen blevet appelleret, men skulle The Citizens tabe appelsagen, vil den belgiske playmaker formentligt forsøge at skifte klub.

Mens han afventer, at sagen bliver behandlet hos Den Internationale Sportsdomstol - en proces, der nu trækker i langdrag på grund af coronakrisen -  skulle De Bruyne ikke ville garantere Manchester City, at han bliver.

De Bruyne og agent ved godt, at hans stjerne aldrig har været større, end den er nu, og de har derfor tiltro til, at der vil være rigeligt med bejlere, skulle et skifte komme på tale.

Belgieren er 28, og årsagen til, at han ikke vil udelukke et skifte, skulle Manchester City ende med at blive udelukket fra europæisk fodbold, er, at han ikke ønsker at tilsidesætte sine egne ambitioner om at vinde Champions League


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED