AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 22:53
Hvis karantænen fastholdes: Guardiola kan forlade City til sommer

Pep Guardiola kan være fortid i Manchester City til sommer, hvis klubben ikke får noget ud af at appellere deres udelukkelse fra de europæiske turneringer.


Manchester City er her til aften blevet udelukket fra europæiske klubturneringer i de næste to sæsoner, og ifølge The Telegraph kan det få betydning for, hvem der sidder på trænersædet i næste sæson. 

Ifølge den engelske avis vil Pep Guardiola nemlig overveje fremtiden i klubben, hvis Manchester City ikke får noget ud af at appellere dommen. 

Den catalanske træner har været et stort hit i den lyseblå del af Manchester, men med udsigt til to sæsoner uden europæisk fodbold er det ikke sikkert, at han vil blive i klubben. 

Som træner for Manchester City har Pep Guardiola vundet alt, hvad der kan vindes i England, men i Champions League har han ikke formået at føre City til tops, og hvis karantænen fastholdes, vil der gå et par år, før han igen får muligheden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED