Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2021 12:33
Hvis Glazer sælger Manchester United: Her er tre mulige købere

Vi har set på, hvem der kan tænkes at ville købe Manchester United, hvis det skulle ske, at Glazer-familien beslutter sig for at sælge.


Der har formentlig ikke været et større pres på Glazer-familien for at sælge Manchester United end lige nu, men alligevel er det svært at forestille sig, at den amerikanske familie bukker under og vinker farvel til Englands største klub.

Men hvis det alligevel skulle ske, har vi kigget på, hvem der kunne tænkes at slå til og købe klubben.

 

Jim Ratcliffe

Han er Storbritanniens rigeste mand og er angiveligt god for 170 milliarder kroner, så han vil uden tvivl kunne købe Manchester United.

I forvejen er han involveret i sportens verden, da han ejer den franske klub Nice og er storsponsor for cykelholdet Team INEOS. Desuden er han livslang Manchester United-tilhænger.

Det, der taler imod, er dog, at han tidligere har kritiseret klubben som forretning, hvorfor det formentlig ikke vil give mening for ham at købe den.

 

Mohamed bin Salman

Kronprinsen i Saudi Arabien arbejdede på at købe Newcastle sidste år, og han havde angiveligt gjort et bud klar på Manchester United i 2019. Han har dermed vist interesse for at blive ejer af et Premier League-hold.

Hvis Glazer-familien vil sælge, kan det tænkes, at han vil stå klar igen, men spørgsmålet er om Manchester United-fansene vil være gladere for ham som ejer end de nuværende ejere. Det kan godt være tvivlsomt.

 

Fan-ejerskab

I disse dage spekuleres der en hel del i, hvorvidt et konsortium anført af fans skal overtage ejerskabet i Premier League-klubberne, som man ser det i Tyskland.

Der er dog så mange penge involveret og så hård konkurrence, at det er svært at forestille sig en model, hvor det er fansene, der får magten i Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED