AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 14:41
Hvis David de Gea ikke forlænger: United vil have kroatisk målmand

Manchester United er på udkig efter en ny målmand, da David de Gea stadig holder tilbage med at skrive under på en ny kontrakt med The Red Devils.


Målmanden som Manchester United har øjnene på, er den kroatiske landsholdsspiller Dominik Livakovic, der til dagligt spiller for Dinamo Zagreb i hjemlandet Kroatien, skriver Daily Mail.

Manchester United havde angiveligt en talentspejder på tribunen, da målmanden holdt målet rent i onsdagens Champions League-kvalifikationskamp mod norske Rosenborg, som endte med en sejr på 2-0.

United skal dog ikke forvente at kunne hente målmanden, der er vurderet til at koste mellem 15 og 20 millioner pund, uden konkurrence fra andre klubber.

Den 24-årige målmand skulle nemlig også være på blokken i de to andre store engelske klubber Tottenham og Liverpool. Han var et af de store emner til at være backup for Alisson i Liverpool, inden klubben fra Merseyside i stedet hentede Adrian på en fri transfer.

Livakovic er for nyligt blevet førstevalg på det kroatiske landshold, men man må alligevel formode, at United håber på, at det lykkes dem at forlænge med David de Gea

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED