AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 13:38
Hvis Chelsea bænker ham: Italiensk traditionsklub vil stadig signe Christensen

AC Milan er stadig interesseret i at signe Andreas Christensen, skriver Calcio Mercato.


Andreas Christensen var et mål for AC Milan sidste sommer og i januartransfervinduet, og den 23-årige dansker bliver det igen til sommer. 

Den italienske traditionsklub ser nemlig Chelsea-profilen som en "pålidelig" forstærkning af midterforsvaret, skriver Calcio Mercato.

Derfor skulle AC Milan også have forsøgt at lokke danskeren til Støvlelandet i sidste transfervindue, men Chelsea afviste, hvorefter Milan i stedet lejede Simon Kjær i Atalanta.

Det er langt fra første gang, at Christensen bliver rygtet væk fra Chelsea, men det har altid tydet på, at danskeren var tilfreds med at blive i Londonklubben, så længe spilletiden var der.

Og minutter på banen fik danskeren rigeligt af, inden Premier League blev suspenderet, så noget tyder på, at Frank Lampard har stor tiltro til ham, hvormed chancen for et skifte til Serie A virker mindre.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED