AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 08:24
Hvis chancen opstår: Bayern vil gøre alt for at hente Pochettino

The Athletic skriver, at Tottenham-træneren er på blokken i Bayern München.


Niko Kovac er fortid i Bayern München, og den tyske storklub har valgt at udnævne Hansi Flick som midlertidig manager for resten af sæsonen.

I mellemtiden arbejder de tyske giganter på at udnævne en permanent træner til sommer, og David Ornstein fra The Athletic erfarer, at Mauricio Pochettino skulle være førstevalget på Allianz Arena.

- Pochettino ville være den foretrukne løsning. Skulle han og Spurs gå fra hinanden, hvilket virker sandsynligt, så vil Bayern gøre alt for at få ham, fortæller en unavngiven kilde til sportsmediet.

- Men på den anden side, så ville adskillige klubber formentligt gøre alt for at få ham. Real Madrid og måske endda Manchester United, så det bliver en udfordring for Bayern, men han er stadig deres førsteprioritet.

Der har været forlydender om, at det kunne blive Mauricio Pochettinos sidste sæson i spidsen for Tottenham, men er det ikke tilfældet, har Bayern München også en række andre kandidater til trænerposten.

Thomas Tuchel fra Paris Saint-Germain og Erik ten Hag fra Ajax skulle begge være på blokken.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED