Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2021 08:20
Hvilken pandemi? - Everton-ejer vil pumpe enormt beløb i spillerkøb til sommer

Everton har store ambitioner, men det kræver også store investeringer, mener ledelsen på Goodison Park.


Everton vil ikke længere "bare" være et midterhold, som til tider flirter med europæisk fodbold. Everton har ambitioner om at blande sig i top fire-kampen, og udnævnelsen af Carlo Ancelotti som manager samt den snarlige investering i et nyt stadion til £500 millioner sætter tyk streg under klubbens aspirationer.

Klubejer Farhad Moshiri har allerede vist sig villig til at pumpe store summer ind i klubben til spillerkøb og spillerlønninger, og det bliver igen tilfældet til sommer, erfarer Football Insider. Mediet skriver, at Moshiri har garanteret Carlo Ancelotti et transferbudget på mere end £100 millioner - tæt på en milliard kroner eller mere.

Sidste sommer rekrutterede The Toffees smart, da man hentede Allan, Abdoulaye Doucoure og Ben Godfrey for omkring £20 millioner hver, mens James Rodriguez kom til klubben på en fri transfer, men til gengæld blev tildelt en særdeles lukrativ kontrakt.

Det er dog ikke tegn på, at økonomien ser god ud i Everton. Tværtimod har klubben rapporteret enorme tab i fem ud af sine seneste seks regnskaber, og i det seneste regnskabsår kunne The Toffees rapportere et kolossalt tab på hele £140 millioner.

Hidtil har Moshiri bare været villig til at tegne sig for gælden, og han ser ikke ud til at være bange for at stifte ny ved at investere stort igen til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED