AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2019 10:30
Hvem har været Premier Leagues hurtigste i denne sæson? Førstepladsen vil overraske dig

De seks hurtigste Premier League-spillere i denne sæson er blevet afsløret, og førstepladsen vil nok chokere de fleste.


Det er en spiller fra Leicester, og det er ikke Jamie Vardy, det er derimod Caglar Soyuncu, der har fået noteret den højeste topfart på 37,49 km/t.

Det er en vanvittig fart – især for en midtstopper. Caglar Soyuncu har – blandt andet ved hjælp af sin fart – gang i en både personlig, men også holdmæssig forrygende sæson i Leicester.

Endnu en overraskelse findes på andenpladsen, hvor Southamptons 32-årige angriber Shane Long befinder sig. Han har nået en topfart på 37,33 km/t i denne sæson, hvilket skete mod Newcastle i sidste uge.

Derefter kommer måske endnu en overraskelse i Manchester City-teenageren Phil Foden med en topfart på 37,18 km/t.

Kyle Walker og Björn Engels deler fjerdepladsen med en tophastighed på 36,85 km/t. Den sidste plads i top-6 tager Newcastles nyindkøb Allan Saint-Maximin sig af med en topfart på 36,69 km/t i indeværende sæson.

Det kan desuden siges, at disse seks tophastigheder er hurtigere end sidste sæsons højeste topfart, som Timothy Fosu-Mensah stod for med 35,33 km/t, skriver GiveMeSport.com.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED