AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 16:00
Hullet som en si: Chelsea overvejer at sælge Kepa

Chelsea går med tanker om at sælge Kepa Arrizabalaga, der har gang i en forfærdelig sæson.


Kepa Arrizabalaga kan i skrivende stund prale af at have den dårligste redningsprocent i Premier League, mens spanieren har den femtedårligste redningsprocent i Europas syv bedste ligaer. 

Det er ikke just tal, der imponerer, og særligt ikke når man tænker på, at Kepa er Chelseas dyreste signing nogensinde og verdens dyreste målmand. 

De dårlige præstationer har fået kritikken til at hagle ned over spanieren, og hans tid i Chelsea kan muligvis være forbi inden længe. 

Ifølge Dean Jones fra Bleacher Report overvejer Chelsea, om de skal sælge ham til sommer, og klubben er allerede begyndt at kigge på mulige erstatninger. 

Jones melder samtidig også, at Burnleys Nick Pope har været nævnt som en mulig kandidat, men han er formentlig ikke den eneste. 

Derudover skriver han, at en eventuel målmandsjagt ikke vil påvirke klubbens øvrige transferplaner, da de i så fald vil bruge pengene fra et salg af Kepa på en ny målmand. 

25-årige Kepa kom til Chelsea i sommeren 2018 fra Athletic Bilbao for £71,6 mio. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED