AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 16:43
Hovsa: Saudi-arabisk stats-tv bliver taget i at vise gamle Newcastle-kampe ulovligt

Så er der endnu et tegn på, at Newcastle står overfor et snarligt ejerskifte.


Vi venter stadig på, at Premier League giver det endegyldige grønne lys til købet af Newcastle, men trods enkelte fartbump er der stadig konsensus om, at ejerskiftet finder sted før eller siden.

Det kan næsten heller ikke være et tilfælde, at saudi-arabisk stats-tv i øjeblikket viser gamle FA Cup-kampe med Newcastle som det ene hold.  Men kun lidt endnu, hvis man skal tro The Times.

Det engelske fodboldforbund har nemlig truet med at sagsøge Saudi Arabiens statsejede tv-kanal, KSA sports, da denne ikke har rettighederne til at vise kampene.

Det er Saudi Arabiens offentlige investeringsfond, PiF, som står til at opkøbe 80 procent af Newcastle.  Investeringsfonden har Kronprins Mohammed Bin Salman, som de facto styrer det mellemøstlige land, som bestyrelsesformand.

Og noget tyder på, at han har været lidt for kæk til at reklamere for sin snart nyeste anskaffelse ved at vise Magpies-kampe, selvom der har været tale om pirat-tv.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED