AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:04:2019 09:25
Hovsa: Aubameyang kritiserer Emerys taktik efter Watford-sejr

Angriberen frygter for at fremkalde Unai Emerys vrede med sine kommentarer efter sejren over Watford.


Arsenal vandt tre vigtige point takket være et mål af Pierre-Emerick Aubameyang og holdt samtidigt sit første clean sheet på udebane denne sæson, men den gabonesiske angriber var ikke helt tilfreds efter sejren over Watford.

I et interview med Sky Sports efter kampen luftede Aubameyang sin frustration over ikke at kunne spille tandem med Alexandre Lacazette i front.

- Alle ved, at jeg foretrækker at spille med Lacazette, for vi har et stærkt partnerskab. Ofte spiller den ene, mens den anden er på bænken. Du skal kæmpe for din plads på holdet, fortalte Aubameyang til Sky Sports efter kampen.

- Jeg tror godt, at I ved, at jeg ville foretrække at spille to angribere sammen, men jeg vil ikke sige mere, for træneren bliver nok en lille smule vred på mig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED