AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 12:51
Hovedet på blokken: Disse fem store transfers er vi sikre på

Vi risikerer liv og lemmer ved her at komme med fem bud på spillere, som vi er ret skråsikre på, skifter til en Premier League-klub denne sommer.


*Vi ville gerne have inkluderet mulige transfers til Chelsea og Liverpool, men det er nemmere sagt, end gjort. The Blues har som bekendt stadig transferkarantæne, mens ingen medier for alvor ser ud til at have insiderviden om Liverpools transferaktivitetet denne sommer.

Det gørt det svært at komme med et kvalificeret bud, selvom rygterne er mange.

Kieran Tierney fra Celtic til Arsenal - Angiveligt for £25 millioner

Først bød Arsenal £15 millioner på den 22-årige skotske venstreback, hvilket blev afvist. Søndag skulle The Gunners så være vendt tilbage med et forbedret bud, som igen blev afvist.

Det lyder selvfølgeligt ikke så lovende for Unai Emery & Co., men skal man tro BBC-journalisten David Ornstein, der plejer at have masser insiderviden fra Londonklubben, så er man fortsat optimistiske over udsigten til at blive enige om en pris.

Celtic forlanger angiveligt £25 millioner for Tierney. Den pris har Arsenal efter alt at dømme endnu ikke budt, men mon ikke, at det blot er et spørgsmål om tid.

Forhandlingerne er i hvert fald undervejs, og situationen minder på mange måder om Aaron Wan-Bissakas kommende transfer til Manchester United. En transfer tager tid, men vi tror på, at denne får et lykkeligt udfald for Arsenal - og Celtic, der umiddelbart kommer til at sprænge den skotske transferrekord med salget af forsvareren.

Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace til Manchester United - Angiveligt for mellem £45-55 millioner

Vi kender ikke meget til Football Insider, men det relativt nye engelske medie skrev søndag aften, at Aaron Wan-Bissaka gennemgår sit lægetjek for Manchester United i denne uge. Mandag har Goal bekræftet historien.

Dermed ser det ud til, at én af sommerens store transfersagaer nærmer sig sin ende. For et skifte har længe ligget i kortene, og selvom Manchester United har fået to bud afvist, har der aldrig rigtig været den store tvivl om, at det umiddelbart kun var spørgsmål om tid, før klubben blev enige om en endelig pris.

Der er stadig noget usikkerhed om, hvad den endelige pris måtte blive, men Aaron Wan-Bissaka, der angiveligt selv har besluttet sig for at skifte, står til at blive én af verdens dyreste backs -  hvis ikke den dyreste.

Wan-Bissaka får angiveligt kontrakt frem til 2024, og i skrivende stund beretter pålidelige The Guardian, at Manchester United mødes i dag, mandag, for at sætte sidste hånd på aftalen.

Andre Gomes fra Barcelona til Everton -  Angiveligt for £25 millioner 

BBC skrev allerede for fem dage siden, at Everton og Barcelona er så godt som enige om en handel værd £22 millioner, men det er lidt usikkert, om det engelske medier blot citerer den catalanske presse.

Uanset hvad, så ligner dette en transfer, som ligger lige til højrebenet. Den portugisiske midtbanespiller er overflødig på Camp Nou, men imponerede på Goodison Park sidste sæson.

Det har hele tiden stået klart, at The Toffees gerne ville gøre hans ophold permanent, og Gomes' indstilling skulle være gensidig, da han angiveligt har afvist et kontrakttilbud fra West Ham.

Vores gæt er, at denne transfer bliver gjort officiel inden længe. 

Rodri fra Atletico Madrid til Manchester City -  Frikøbsklausul på €70 millioner 

Der har været lidt stille på Rodri-fronten denne weekend, men vejen ser ud til at være banet for spanierens skifte til Etihad Stadium denne sommer.

Sidste uge kunne to af de største spanske medier -  Marca og Mundo Deportivo -  berette, at den 22-årige spanske midtbanespiller havde meddelt Atletico-ledelsen om sin beslutning om at skifte.

Kort efter skrev en række engelske medier som The Guardian og Sky Sports, at Manchester City enten havde eller var et mulehår fra at aktivere Rodris frikøbsklausul på €70 millioner.

Bayern München blandede sig angiveligt på falderebet, men Rodri skulle have truffet sin beslutning, og den attraktive tanke om at spille under Pep Guardiola skulle være for god til at sige nej til.

Der har som tidligere nævnt været stille omkring Rodri siden fredag sidste uge, men vi skyder på, at det er stilhed før stormen. 

Tanguy Ndombele fra Lyon til Tottenham -  Angiveligt for mellem €60-75 millioner 

Det har bestemt pyntet på Tottenhams renommé, at holdet nåede Champions League-finalen for første gang i klubbens historie. Og det hjælper - også på transfermarkedet.

Franske Tanguy Ndombele skulle være blandt Spurs' helt store transfermål denne sommer, men Londonklubbens egen ledelse tvivlede på, at egen tiltrækningskraft var stor nok til at lokke en profil som midtbanespilleren til.

Men Ndombele udtalte selv for en uges tid siden til Telefoot, at han anså Tottenham som en "stor klub", som "alle spillere drømmer om at spille for". 

Den udtalelse har givet Tottenham tiltro til, at handlen kan fuldføres, og forhandlingerne med Lyon har stået på et stykke tid. 

London Evening Standard, der er blandt de klart mere pålidelige engelske medier, skriver denne mandag, at forhandlingerne forløber planmæssigt, selvom Manchester United angiveligt skulle have blandet sig ifølge franske medier.

En aftale er - ifølge det engelske medie - ikke helt tæt på endnu, men den kommer stadig nærmere og nærmere, og både Tottenham og Lyon skulle være overbeviste om, at man kan nå til enighed om en handel.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED