AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 17:00
Hovedbrud for Lampard: Hvordan skal Chelsea stille op når alle er klar?

Det bliver ikke let for Frank Lampard at udpege sin stærkeste opstilling, når han får alle spillere til rådighed efter skader.


Allerede efter blot tre kampe har der dannet sig et billede af, hvilke spillere Frank Lampard gerne vil benytte sig af som Chelsea-manager.

Især Mason Mount og Emerson må nok være glade for ansættelsen af den tidligere landsholdsspiller, men selvom det indtil videre har været muligt at forudsige, hvordan Chelsea stiller op, kan det tænkes at blive langt sværere inden for en overskuelig fremtid.

Hidtil har Antonio Rüdiger, Ruben Loftus-Cheek og Callum Hudson-Odoi ikke været på banen grundet skader, men de tre spillere var alle fast inventar i startopstillingen mod slutningen af sidste sæson, og når de atter er klar til at spille, bliver der ekstra hård kamp om pladserne på holdet.

Særligt pladserne på kanten og den offensive midtbane må give hovedbrud for Frank Lampard, men han skal også gøre op med sig selv, om det er Andreas Christensen eller Kurt Zouma, som skal vie pladsen for Antonio Rüdiger, hvis tyskeren altså skal tilbage i den foretrukne startopstilling.

Når Ruben Loftus-Cheek vender tilbage om et par måneder, vil Chelsea pludselig have både Ross Barkley, Mason Mount og Ruben Loftus-Cheek til positionen som offensiv midtbanespiller, og det vil blive interessant at se, hvordan Frank Lampard vil blande kortene og forsøge at holde alle tilfredse.

På kanterne er der lagt op til, at Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi er fremtiden, men både Pedro og Willian huserer også fortsat i klubben, og især Pedro har fået en forrygende start under Frank Lampards ledelse.

Hvis Callum Hudson-Odoi kan finde sit niveau fra sidste sæson frem, bør han dog ryge ind i startopstillingen igen, men igen får Frank Lampard noget at tænke over.

For sin egen skyld kan Chelsea-manageren håbe på, at the Blues kan holde sig inde i så mange turneringer som muligt, så han kan rotere flittigt, for det kan blive svært at finde ud, hvordan Chelsea skal stille op, når alle spillere er kampklare.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED