AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 09:49
Holy Moly: Real tilbyder Bale, to spillere og 730 mio. for Neymar

L'Equipe skriver, at Real Madrid har tilbudt Paris Saint-Germain en byttehandel af en anden verden.


Man kan sige meget om Neymar, men brasilianeren er verdensklasse, og det er svært at sætte en købspris på den slags spillere.

Real Madrid har alligevel gjort sig et forsøg; Ifølge franske L'Equipe har den spanske kongeklub nemlig tilbudt Paris Saint-Germain Gareth Bale, James Rodriguez, Keylar Navas OG £90 millioner for superstjernen.

På papiret er det et tilbud, som næsten er for godt til at takke nej til, men det skulle angiveligt være tilfældet alligevel.  Det franske medie skriver nemlig, at sportsdirektøren for Paris Saint-Germain, Leonardo, ikke mener, at de tre Real Madrid-stjerner er byttehandlen værd.

I stedet ser transfersagaen ud til at rulle videre. Spanske medier skriver, at Barcelona også har forsøgt sig med et nyt bud, hvilket også prompte er blevet afvist, mens Juventus angiveligt stadig lurer i kulisserne og kan ende med at blande sig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED