AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 22:13
Hollywood-skuespiller: Pulisic er et forbillede for unge amerikanere

Den Oscar-vindende skuespiller Matthew McConaughey var tirsdag aften til stede på Stamford Bridge, da Chelsea spillede sig videre til knockout-fasen i Champions League.


På banen leverede Chelsea-spillerne tirsdag aften varen, da klubben vandt 2-1 over franske Lille og dermed spillede sig videre til knockout-fasen i Champions League. Også på tilskuerpladserne var der stjernestøv tirsdag aften, da den Oscar-vindende skuespiller Matthew McConaughey var at finde på Stamford Bridge.

Den 50-årige Hollywood-skuespiller mødtes med både manager Frank Lampard og klubbens spillere, men han var særligt på stadion for at støtte landsmanden Christian Pulisic, der ifølge McConaughey er et stort forbillede for unge amerikanere.

- Hvis man ser på de amerikanere, der har spillet i de europæiske ligaer, så er Pulisic nok den med det største potentiale. Forhåbentlig kommer vi til at se meget mere til hans talent og forhåbentlig kan han få flere amerikanere til at tage til Europa. Han er i hvert fald et forbillede for de unge amerikanere, udtalte den amerikanske skuespiller til ESPN.

Matthew McConaughey forklarer samtidig, at fodbold er populært blandt de unge amerikanere og det lover godt for fremtiden.

- Ungdomsfodbold er stort i USA og fodbold generelt fylder mere og mere. Det kommer nok aldrig til at blive større end amerikansk fodbold eller basket, men det kan godt blive større end hockey og baseball. Jeg håber i hvert fald, at vi om 8-10 år vil se en generation af amerikanere, som repræsenterer forskellige klubber rundt i Europa, sluttede Matthew McConaughey.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED