Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 16:14
Hollandsk legende kommer med råd til United-flop

Donny van de Beek har ikke haft den ønskede sæson hos Manchester United.


Det vakte glæde blandt mange Manchester United-tilhængere, da klubben sidste sommer kunne offentliggøre, at den havde sikret sig den hollandske midtbanespiller, Donny van de Beek.

I Manchester er dog ikke gået som håbet for hollænderen i sin nye klub, hvor han han har været et flop i denne sæson. 

To optrædener i startopstillingen i Premier League, og begge blev han givet i første halvdel af denne sæson. Sådan ser regnskabet ud for Donny van de Beek i sin første sæson hos Manchester United.

Fem yderligere startpladser i dette år, hvoraf fire af disse har været i FA Cuppen, er, hvad de Beek har måtte nøjes med.

Spørgsmålstegnene til den hollandske landsholdsspillers beslutning om at skifte til De Røde Djævle, florerer derfor overalt, særligt i hans hjemland. Og debatten raser stadig.

Nu har den tidligere Ajax- og AC Milan-stjerne, Marco van Basten, meldt sig på banen. Han fremturer van de Beek som et skræmmeeksempel på, hvordan det kan gå, når Ajax-spillere og spillere i Æresdivisionen søger lykken udenlands.

- Det viser bare, at de har et godt liv, når de spiller hos Ajax, siger van Basten til det hollandske medie, Ziggo Sport.

- De kommer alle frem til, at de er store stjerner i Holland, og at de kan gøre sig i andre lande. Men faktum er, at der er en god konkurrence i Holland. På et hold som Ajax’ bliver du virkelig hjulpet på vej, særligt på 10’er-positionen. Så ser man ofte, at de rykker til udlandet, og så bliver det en anden fortælling, mener den hollandske legende.

Van Basten kom også med råd specifikt til van de Beek om, hvordan han kan forbedre sin nuværende situation hos Manchester United.

- Man bliver nødt til at kunne klare sig selv. Når du skifter til en klub i et andet land, bliver du nødt til at gøre dig uundværlig over for dine holdkammerater. De skal vide, at de kan vinde med dig på holdet, forklarer van Basten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED