AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:04:2019 13:22
Hollandsk journalist: De Ligt er overrasket over manglende interesse fra Premier League

Han er verdens måske mest lovende midterforsvarer, men ingen Premier League-klubber har for alvor vist fanen i kampen om Matthijs De Ligts signatur.


Man får næsten lyst til at opsøge ledelsesgangene i de engelske storklubber for at ruske lidt i pengemændene, så de kan få fingeren ud,  for ingen Premier League-klubber skulle have udvist stor interesse i stortalentet Matthijs De Ligt.

Det fortæller den hollandske fodboldjournalist Marcel van der Kraan til Talksport.

Matthijs De Ligt viste sig igen frem på den allerstørste scene tirsdag, da hans hovedstødsmål sendte Ajax videre til semifinalen i Champions League over Juventus.

Netop Juventus har forsøgt at hente den hollandske midterforsvarer,  men i øjeblikket er Barcelona i førersædet -  særligt fordi der ingen interesse fra Premier League-klubberne er.

- Vi tror, at Barcelona banker på døren næste uge i forsøget på at hente De Ligt. De kan lide ham, de kan virkeligt lide ham, fortæller van der Kraan.

- De Ligt har selv været overrasket over, at ingen af de store Premier League-klubber har banket på døren med lignende tilbud.

Og det både ærgrer og undrer den hollandske journalist, der føler, at den blot 19-årige Ajax-kaptajn er som skabt til at spille i den bedste engelske række.

- Jeg synes, han er lavet til at spille i engelsk fodbold. Han er en absolut magtfaktor, som er fysisk stærkere end alle andre på sit hold, og som offensivt er farlig på dødbolde. Bare se den fænomenale måde, han scorede mod Juventus i går på, siger van der Kraan.

-  I ville få endnu en Virgil Van Dijk til Premier League, hvis De Ligt skiftede.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED