AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2019 21:40
Hollandsk avis: Fulham henter Ryan Babel

En gammel kending kan være på vej tilbage til Premier League. Det er Fulham, som angiveligt er tæt på at leje Ryan Babel.


Ryan Babel har fået prædikatet Premier League-flop over sig efter sin tid i Liverpool, men nu kan han få en chance for at bevise sit værd i den engelske liga igen, idet han sættes i forbindelse med Fulham.

Det er den hollandske avis, De Telegraaf, som erfarer, at Ryan Babel i det næste halve år skal udlejes til Fulham.

Den 32-årige hollænder har kontraktudløb i tyrkiske Besiktas efter denne sæson, og selvom han har været fast mand for storklubben i denne sæson, ser han nu ud til at forlade klubben et halvt år før tid.

Kantspilleren har fået gang i karrieren igen de seneste år, og han er blandt andet blevet en fast bestanddel af det hollandske landshold igen, og nu lader det til, at han skal være med til at sikre Fulham en ny sæson i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED