Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 21:41
Hollænder håber på ny Watford-kontrakt

Daryl Janmaat vil gerne forlænge sin kontrakt med Watford, der udløber efter indeværende sæson.


Daryl Janmaat fik en svær start på sæsonen og sad på bænken i de første tre kampe for Watford.

Men højrebacken fik samtlige 90 minutter i fjerde spillerunde mod Newcastle, og det har samtidig været tilfældet i de seneste to kampe mod Wolves og Sheffield United.

30-årige Janmaat krydser nu fingre for, at han kan spille sig til en ny kontrakt i Premier League-klubben.

- Det var rigtig svært. Selvfølgelig vil man gerne blive brugt. Jeg var klar hele tiden, men træneren lavede nogle ændringer, og det må man acceptere, udtaler han ifølge Harrow Times og tilføjer:

- Jeg er glad for, at jeg er tilbage, og forhåbentlig kan jeg blive her. Jeg vil blive, og forhåbentlig kan jeg skrive under på en ny kontrakt, men vi må vente og se.

Janmaat var i 0-0-kampen mod Sheffield United med til at holde Watfords første clean sheet i Premier League siden februar, og hollænderen siger, at defensiven er noget, man har arbejdet meget med under Quique Sanchez Flores.

Han slår dog samtidig fast, at der stadig er masser af ting at arbejde med.

- Vi har arbejdet meget med den defensive linje, og det er rigtig vigtigt lige nu. Jeg kan ikke rigtig præcisere noget, men vi ved, at det ikke er godt nok. Vi skal gøre det bedre, og jeg tror, at alle forstår, at vi skal ændre på nogle ting, og forhåbentlig kan det lade sig gøre på lørdag.

Janmaat og co. skal lørdag eftermiddag på besøg hos Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED