Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2022 16:55
Holdt som gidsel: United-spiller er rasende på klubben

Ralf Rangnick har givet ham grønt lys, men alligevel vil Manchester United ikke af med ham.


Jesse Lingard er opsat på et skifte til Newcastle på en lejeaftale, men det ser ikke ud til at ske, fordi Newcastle ikke ser Manchester Uniteds krav som rimelige.

Udover et lejebeløb på £2,5 millioner og betale alle lønomkostninger ved et skifte mente Manchester United også, at de skulle have en overlevelsesklausul, der betød, at Newcastle skulle betale Manchester United £12 millioner, hvis de formåede at blive oppe.

De to engelske aviser, Daily Mail og Daily Telegraph, skriver, at Jesse Lingard er rasende på Manchester United for ikke at lade ham skifte på en lejeaftale.

Jesse Lingard føler efter sigende, at han bliver holdt som gidsel pga. urimelige krav ved et Newcastle-skifte, og han skulle i tirsdags have haft et telefonmøde med Ralf Rangnick, der gav ham grønt lys til at skifte. 

Den engelske kantspiller fik angiveligt også et opkald fra en ansat, der spurgte ham om, hvor hans hoved var henne lige nu, hvilket han var overrasket over, fordi han har i længere tid gjort det klart, at han vil væk på en lejeaftale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE