AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 11:26
Holdkammerat til Odoi: Hvorfor skifte til Bayern?

Marcos Alonso kan ikke se, hvorfor Callum Hudson-Odoi skulle skifte Chelsea ud med Bayern München.


Callum Hudson-Odoi bliver anset for at være et af de største talenter i Premier League, men de seneste rygter har kædet ham sammen med et skifte væk fra Premier League.

Bayern München skulle efter sigende være meget interesseret, og de har afgivet flere bud på ham. Chelsea har dog afvist deres bud.

Holdkammeraten Marcos Alonso opfordrer også Callum Hudson-Odoi til at blive i Chelsea og kæmpe for en plads på holdet.

- Han er en god spiller, men han er også meget ung. Han skal have tålmodighed og være sulten efter at kæmpe for en plads på holdet. Han har alle muligheder for at blive en fantastisk spiller, og nu er det op til ham selv at kæmpe for en plads eller finde spilleminutter et andet sted, siger Marcos Alonso til Sky Sports og fortsætter:

- Hvorfor Bayern München? Vi er Chelsea - et fantastisk hold. Premier League er verdens stærkeste liga, så jeg ved ikke, hvorfor nogen vil skifte til Bayern München.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED