Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 15:08
Holdkammerat Corona-smittet: Kalder planlagt PL-genstart umulig

Watfords Christian Kabasele mener, at en Premier League-genstart 12. juni, som der sigtes mod, er umulig, da spillerne har for kort tid til at komme op i gear.


Tidligere på ugen kom det frem, at Watford havde tre smittede, da klubbens spillere og stab skulle testes for COVID-19.

Efterfølgende er det kommet frem, at der er tale om Adrian Mariappa samt to personer fra staben omkring holdet.

Premier League sigter mod en genstart af ligaen den 12. juni, men flere spillere har udtrykt stor bekymring for en for hurtig genstart, idet skadesrisikoen i så fald er høj. Den kritik tilslutter Kabasele sig, og kalder tilmed en genstart 12. juni for ’umulig’:

- Intet er blevet bekræftet endnu. Der snakkes om 12. juni. Jeg synes, det er umuligt, for det vil betyde under tre ugers træning efter en periode, hvor man ikke har lavet noget. Det er en risiko for os, fortæller Kabasele ifølge the Independent.

- Jeg har ingen information, men jeg tror ikke, at vi kommer til at starte op igen 12. juni. Det mest oplagte valgt for mig vil være slutningen af juni. På den måde får vi mindst fire ugers træning med holdet, hvis det er muligt. 

Premier League-spillerne vendte i denne uge tilbage til træning i små grupper. Det var dog ikke alle, der deltog i Watford, idet kaptajn Troy Deeney nægtede at møde op, fordi hans søn har vejrtrækningsproblemer.

Kabasele slår fast, at Watford har gjort det klart, at det er spillernes eget valg, om de vil tilbage i træning på trods af smittefaren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED