Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

HOLDET.DK: Sådan skal du sammensætte dit Premier League-hold

Af Jeppe Augustsen
31.07.2018 Kl. 16:09
Det er nu muligt at sammensætte sit Premier League-hold på holdet.dk, og i den anledning kommer vi her med nogle gode råd, når du sammensætter dit hold.

På Holdet.dk er der to måder at oprette sit Premier League-hold på. Man kan vælge et basishold, som ikke koster penge, men til gengæld har man slet ikke de samme muligheder, som man har ved et guldhold, der er den anden mulighed.

Der er forskellige strategier, når man skal sammensætte sit hold, og vi vil her forsøge at give nogle gode tips til, hvordan du kan sætte dit Premier League-hold.

Basishold

Hvis du skal have et basis hold, giver det dig nogle begrænsninger, da man i så fald kun vil have tre udskiftninger i løbet af hele spillet. Dvs. at du kun kan skifte tre spillere ud fra din startellever, så snart første spillerunde er gået i gang.

Vælger du at spille med et basishold, vil vi forsøge at komme en strategi omkring hvilke spillertyper, du bør hente til din startellever.

En stabil startellever

Først og fremmest skal du forsøge at få så mange spillere som muligt, der spiller hver runde. På den måde har du den største chance for at score stabile point hver runde.

Det er svært at sammensætte et hold med elleve spillere fra top seks-klubberne, som spiller fast, og derfor skal du ud og finde spillere fra andre klubber. Her vil det give god mening, hvis du vælgere spillere fra et lavererangerende hold, som du har en fidus til inden sæsonstart.

Stjerner og reserver

Man kan også vælge en helt anden strategi ved at vælge et hold, som udelukkende består af stjerner og reservespillere. I stedet for at vælge fire stabile spillere kan man vælge to billige spillere, der sjældent spiller, og for de penge, man har sparet, kan man bruge på to store stjerner.

Eksempel: I stedet for Kyle Walker, N’Golo Kanté, Henrikh Mkhitaryan og Wilfried Zaha, som tilsammen har en sum på 20 millioner, kan man i stedet hente Matt Targett, Andre Silva, Roberto Firmino og Pierre-Emerick Aubameyang.

Guldhold

Transfers og gebyr

Med et guldhold får du flere muligheder. Du har nemlig ubegrænsede udskiftninger, men det er ikke ensbetydende med, at det skal udnyttes og skifte 11 spillere hver runde – det kan ALDRIG betale sig. Transfergebyret lyder på 1 procent af den købte spiller; hvis du køber en spiller til en værdi af 6 millioner, skal du betale et transfergebyr på 60.000.

Det er derfor vigtigt, at man er forholdsvis sikker på, at den pågældende spiller kan give dig mere end 60.000 point end den spiller du har i sinde at skifte ud – ellers giver udskiftningen ingen mening.

Når det så er sagt, så vil det selvfølgelig give rigtig god mening at skifte ud, hvis din spiller skulle gå hen og blive skadet eller modtage tre spilledages karantæne, og så er bare om at få skiftet ud.

Find din stamme

Når du skal lave dit hold, anbefaler vi, at du finder en stamme af spillere, som du kan forestille dig at have gennem hele spillet. Her snakker vi 4-5 spillere.

Det er typisk spillere fra topklubberne, men det kan også være andre interessante spillere fra de lavererangerende hold, som du spår en god sæson. På den måde kan du være “sikker” på at have en eller flere spillere, som hiver stabile point hjem til dit hold.

Her vil det være en idé at vælge et hold, som man tror på i denne sæson. Har man en fidus til Crystal Palace, vil Luka Milivojevic være en rigtig god mulighed. Selvom han er en defensiv midtbanespiller, skal man også huske på, at han er straffesparksskytte for The Eagles, og til 3,5 millioner kunne han være en god løsning. 

Stjernespilleren

Et hold skal indeholde minimum én stjernespiller – en spiller fra øverste hylde, som skal være den spiller, der høster de fleste af dine point. Her er det oftest en angriber eller midtbanespiller, som enten scorer en masse mål eller står for assists.

Der er ‘no mercy’ for stjernespilleren. Har han karantæne, skadet, eller bare er lidt tvivlsom op til en runde, så skal han skiftes ud og erstattes med en anden stjernespiller – så må man betale det transfergebyr, som det nu koster.

Tjek kampprogrammet

Når du har valgt din faste stamme, som må regnes at være på holdkortet hos mange på holdet.dk, skal du nu begynde at kigge efter spillere, der også kan være med til at gøre en forskel på dit hold. Det kan være de spillere, som du ender med at skifte ud i løbet af spillet, og her er det vigtigt at kigge på kampprogrammet.

Som eksempel kan vi udpege Everton, som på papiret har et godt kampprogram i de første fem runder, hvor de ikke løber ind i topklubberne. De sværeste kampe er (på papiret) mod Southampton og West Ham. Derfor er det vigtigt at have tænke fremadrettet og ikke kun have fokus på den næste runde.

Det ville formentlig ikke kunne betale sig at hente fire Everton-spillere til en runde, hvor de møder Cardiff, og i de næste tre runder tørner de ind i Chelsea, Liverpool og Manchester City.

Derudover skal man også være opmærksom på dobbeltkampe, hvilket vil sige, at der kan være runder, hvor flere klubber har to kampe, og det vil være en rigtig god idé at udnytte.

HAR DU IKKE SAT DIT PREMIER LEAGUE-HOLD ENDNU? SÅ KAN DU GØRE DET HER!

Husk derefter at tilmelde dig vores gruppe: ''PLBOLD.dk efterår 2018''. 

Annonce